Hybrid event

Karrieredagen UiA

Karrieredagen UiA er en av Norges største karrieremesser og anset som en av de beste karrieremessene

9 March 11:00 - 15:00 CET

Add to calendar

Universitetet i Agder, Jon Lilletuns vei, 4879 Grimstad, Grimstad, Norway


Organised by University of Agder

The event has passed

10 companies attend

KarriereDagen UiA er en av Norges største karrieremesser og anset som en av de beste karrieremessene blant bedriftene. 

Under messen har studenter og bedrifter muligheten til å møtes digitalt for å snakke om hvilke muligheter som finnes i bedriften. Her har man mulighet til å få faglig utbytte, lære nye ting eller få et større innblikk i bedriften som avholder bedriftspresentasjon.Vi anbefaler derfor på det sterkeste å registrere seg i forkant av messen da dette også vil gjøre det mye enklere for deg på selve arrangementdagen. 

Hvordan fungerer en digital karrieredag og hva er egentlig en karrieredag? Bla lengre ned og finn det ut.

How a Virtual Career Fair works

Is this your 1st Virtual Career Fair and you are not quite sure what to do? No problem - we'll take you through the process step-by-step:

You let us know you'd like to attend by clicking the registration button. The phone number we ask you to provide will only be used to send you a reminder SMS on the day of the fair. 

All registered users get an email confirmation that includes a calendar invite.

On the day of the fair, you will be matched with employers that have relevant jobs for you based on the info on your profile - so make sure to update your background information and preferences before attending on March 9th, 2022.

To get the most out of the Virtual Career Fair, check out our preparation guide!

We'll send you a reminder shortly before the fair - on the day itself, you can just log into the virtual venue from your desktop, tablet or mobile and start chatting.

 

Hva er Digital Karrieredag? 

Digital Karrieredag er en karrieredagsmesse som arrangeres digitalt for å være smittetrygg samtidig som studentene og næringslivet kan knytte kontakt med hverandre. I år har vi inngått et samarbeid med GraduateLand for å ha en plattform å gjennomføre Karrieredagen på.

Hvem er det for? 

Karrieredagen er åpen for UiA-studenter ved alle trinn – også PhD-kandidater! Karrieredagsteamet og bedriftene håper å se flest mulige studenter den dagen.

Hvordan funker det?

I praksis vil alle som deltar på Karrieredagen få tilgang til en virtuell karrieremesse der de kan snakke med alle bedriftene til stede. Studentene kan besøke standen til bedrifter de er interessert i for å få informasjonen som er publisert, og deretter starte en chat og/eller en videochat med bedriften dersom de lurer på noe. Bedriften kan besøke studentens profil for å danne seg et bilde av hva slags kandidat dette er, så derfor er det lurt å lage en best mulig profil for å bli lagt merke til. Bedrifter kan også ta kontakt direkte med studentene ved å søke etter spesifike kandidater, derfor er det viktig å ha så utfyllende profil som mulig for å «matche» best mulig med bedriftene. I ettertid vil samtalene som ble holdt på chat være tilgjengelig for både bedriftene og studenten dersom de ønsker å følge opp diskusjonen.

Hva er programmet?

Messen åpner 11:00 og varer til 15:00.

Vi vil annonsere bedriftene fortløpende.

Tips til en som syns dette høres bra ut, men ikke vet helt hvordan den skal gå fram?

Vi anbefaler alle studenter til å gjøre gode forberedelser inn mot Karrieredagen. Ved å lese deg opp om bedriftene du ønsker å snakke med på forhånd kan du forberede gode og konkrete spørsmål å stille de under messen. Dette vil vise bedriftene at du er interessert i å høre hva de kan tilby deg som student eller arbeidssøker i tillegg til at du fremstår godt forberedt.

I år er det også viktig at du i god tid før selve arrangementet 09. mars registrer en profil på https://kduia.graduateland.com/no/events, som er den digitale plattformen Karrieredagen holdes på. Her har du mulighet til å legge inn informasjon om deg selv, din kompetanse og CV. Når du legger inn denne informasjonen vil du matches opp mot de mest aktuelle bedriftene i forhold til din profil, i tillegg til at bedriftene vil få et inntrykk av hva du kan tilby de. I forbindelse med disse forberedelsene har Karrieredagen inngått et samarbeid med UiA Karriere, som skal holde LinkedIn- og CV kurs tirsdag den 08. mars. Det vil også være mulig å få en sjekk av sin CV eller LinkedIn profil i en 1 til 1 samtale med en av UiA Karriere sine dyktige medarbeidere i uka før KD. Vi anbefaler alle studenter som skal delta på Karrieredagen å benytte seg av dette tilbudet, i tillegg til følge med på UiA Karriere sine sosiale medier der det vil bli lagt ut tips og triks i ukene som leder opp til arrangementet. Mer informasjon om påmelding til kursene og andre forberedelser vil bli lagt ut på KD-UiA sin facebookside og på hjemmesiden www.kduia.no.

Vi ser frem til å se dere alle på Karrieredagen den 09. Mars! 

 

For mer informasjon sjekk ut: www.kduia.no


How to get to Karrieredagen UiA